2014095

Verbouwing vrijstaande ééngezinswoning te Herent

Bij dit project werd de volledige gelijkvloerse verdieping onder handen genomen. De woning was opgedeeld in vele kleine ruimtes, achteraan was er nauwelijks zicht op de achterliggende tuin. Dit was dan ook de belangrijkste insteek tijdens de ontwerpfase: grote open ruimtes maken met veel licht en meer zicht op de tuin creëren. Door weldoordacht enkele binnenmuren te slopen werd er een grote open ruimte gecreëerd met toch voldoende afscherming om een duidelijk onderscheid te maken tussen de verschilende functies: keuken, tv-hoek, zithoek, eethoek,...
  • EPB & VC: SVEnergy (Wilsele)
  • Stabiliteitstudie: Engelen Ingenieurs (Tremelo)
  • Ruwbouwwerken: Derijcke Marino bvba (Waregem)
  • Buitenschrijnwerk: bvba Janssens Peeters (Rillaar)
  • CV, San. & Vent.: Vriends bvba (Rotselaar)
  • Elektriciteit: Evers Elektro (Oud-Heverlee)
  • Pleisterwerken: Nomake (Haacht)
  • Keuken: Jan Van Tricht (Aarschot)
  • PUR & Chape: Koen Renders bvba (Malle)
  • Gepolierde beton: Benny Schellens bvba (Westerlo)
  • Uitvoering: maart 2015 › oktober 2015

    Foto's